Text Box: 

 

 

 

 PANDUAN MEMESAN EBOOK DAN PROSES DOWNLOAD

 

1. Buka website https://www.elektronik2u.com.my/products/view    

 

2. Pilih ebook yang hendak dipesan. Klik butang

 

*** Untuk belian semua sekaligus iaitu ebook 1,2,3,4,5 sila klik ebook pakej di “add to cart” tanpa perlu memilih satu persatu kerana pakej ini sudah termasuk semua ebook.

 

3. Klik butang untuk lain-lain belian atau terus sahaja klik butang

 

4. Daftar dan isikan maklumat anda di paparan “new user signup”.

 

5. Kemudian login.

 

6. Klik Billplz FPX online banking

 

7. klik butang

 

8. Anda akan dibawa ke paparan memilih bank pilihan anda. Klik bahagian Online Banking.

 

9. Sila pilih dan klik bank yang anda ada akaun di bank tersebut.

 

10. Tandakan kotak “I understand and accept the terms and conditions”.

 

11. klik butang

 

12. Paparan bank akan muncul dan buat transaksi online anda. Ikut arahan sehingga selesai. Selepas proses transaksi selesai, sila semak email anda.

 

13. Download file dan ikut arahan.

 

14. Anda terus serta merta boleh download ebook yang dipesan.

 

15. Proses selesai  

SELAMAT MEMBACA.      

 

PESAN SEKARANG!!!

 

Pesan Ebook Hari Ini Dengan Segera.

 

Tawaran Istimewa Untuk Masa Terhad Sahaja

 

Jaminan Tanpa Risiko Untuk Anda!

 

Kami begitu yakin anda pasti mendapat sesuatu yang cukup bernilai daripada ebook ini.

 

Jadi pesan sekarang dan anda boleh download ebook dengan SERTA MERTA. Oleh itu anda boleh melihat dan membacanya dengan segera tanpa tertunggu-tunggu. Anda boleh download ebook dengan cepat sebaik sahaja bayaran dibuat. Otomatik bro!!!

 

Usah berlengah sebelum kami menukar fikiran. Harga ebook ini bakal naik pada bila-bila masa.

 

Dapatkan Pakej Ini Sekarang Ketika Harganya Masih Lagi Rendah!

 

Kami ulangi ungkapan “TIADA KATA-KATA YANG TERUCAP”. Memang hebat!!! Kesemua 137 projek adalah rekaan rekacipta elektronik yang terpilih yang memenuhi inspirasi masa kini. Usah berlengah lagi. Selagi anda belum mendapatkannya, selagi itu anda akan mengalami igauan.

 

Kami percaya anda merupakan salah seorang peminat elektronik. Tidak kira samada anda sudah bekerja atau masih belajar, ilmu teknologi perlu anda ketahui. Ledakan teknologi era internet masa kini memerlukan anda mengetahui teknologi elektronik. Seiring dengan itu pihak kami bersedia membantu anda mendalami bidang elektronik. Semua projek elektronik keluaran kami dijangkakan akan memenuhi citarasa anda.

 

Hasrat, impian dan hobi anda usah disekat. Memandangkan bidang teknologi elektronik semakin berkembang dengan pesat serta canggih, tidak hairanlah semakin ramai rakyat Malaysia berusaha mendalami bidang elektronik. Sektor perindustrian turut mengambil tenaga kerja yang mahir dalam bidang ini. Perhatikan sahaja berapa banyak kilang elektronik yang terdapat di negara Kita. Lantaran itu, pihak kami telah berusaha menyediakan sedikit sebanyak keperluan untuk anda. Tidak dinafikan bahawa bahan elektronik sukar didapati. Oleh itu kami sedia menjual ebook projek elektronik dengan harga yang sungguh berpatutan dan mampu dibeli walaupun anda seorang pelajar. Perlu diketahui bahawa projek elektronik kami mudah dipasang.

 

Ramai dari pelanggan kami terdiri daripada guru, pelajar, juruteknik dan lain-lain telah berjaya memasang projek-projek elektronik di samping projek-projek buatan sendiri. Sungguh mengkagumkan. Anda juga berpeluang berbuat demikian.

 

Jika ramai peminat elektronik mendapatkan ebook projek ini, mengapa anda tidak?

 

 

Projek hebat, canggih, menghiburkan,

mencabar minda.

Projek yang tak perlu dilepaskan.

Keputusan di tangan anda.

 

Bertindak segera dalam mengejar teknologi

yang mencabar ini.

Kami mengalu-alukan keputusan bijak dari anda.

 

Dapatkannya sekarang juga !

Sebelum terlambat !

 

Kami telah membuka jalan. Peluang terbaik terhidang di depan mata. Daripada masa anda terbuang begitu sahaja, penuhkannya dengan hobi yang menarik. Jadi!!! Apa ditunggu lagi. Tepuk dada tanya selera. Kami menanti tindakan bijak dari anda. Selamat maju jaya. Tingkatkan ilmu pengetahuan anda. Jumpa lagi. Wassalam. Terima kasih.

 

Seterusnya…       

 

 

 

HakCipta terpelihara © 2018 Smartbiz Empire. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik.